Haarspeldjes leer Setje Olivia

 9,95

Deze haarspeldjes van leer zijn in verschillende tinten paars en zijn een ware must-have! De vijf speldjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zijn perfect voor het creëren van een stijlvolle look. Paars is op dit moment dé trendkleur en met dit setje ben je helemaal hot. De speldjes zijn gemakkelijk te combineren met verschillende outfits en zorgen voor een speelse touch aan iedere haarstijl.

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

De speldjes hebben een afmeting van 5 cm.

Deze schattige haarspeldjes van leer zijn perfect voor het vastzetten van het haar van je kleintje. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer en hebben een stevige metalen clip aan de achterkant om ze veilig op hun plaats te houden. Deze haarspeldjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn ideaal voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden. Ze zijn duurzaam, comfortabel om te dragen en gemakkelijk te bevestigen. Voeg een stijlvolle touch toe aan de kapsels van je kinderen met deze mooie haarspeldjes van leer.

Wist je dat veel van onze haarspeldjes met de hand worden gemaakt in ons eigen Atelier By Marthy & Co? Benieuwd naar onze hele collectie? Hier kun je de gehele collectie haaraccessoires vinden.

Heeft u vragen over de maatvoering? Stuur ons gerust een bericht naar: info@bymarthyandco.nl