Skip to main content

RETOURNEREN

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de retour te sturen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het item in originele staat, dus ongedragen met verpakking en pakbon geretourneerd moeten worden.

Welke items kunnen NIET geretourneerd worden?

  • De items die op verzoek gepersonaliseerd zijn kunnen niet retour gestuurd worden.
STAPPENPLAN RETOURNEREN
  1. Zorg dat de artikelen in originele staat en onbeschadigd worden geretourneerd in een waterdichte verpakking. U kunt hierbij dezelfde envelop gebruiken waarin u uw bestelling heeft ontvangen. Vergeet in dat geval niet uw eigen adres te verwijderen en het adres van By Marthy & Co duidelijk te vermelden. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden op een papier bijgevoegd bij de order!
  2. Stuur het pakket na melding binnen 14 dagen terug naar:
    By Marthy & Co
    Beukenlaan 16
    1231 BX Loosdrecht
    Nederland
  3. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na retournering van de product(en) teruggestort worden. De retourkosten en risico van verzenden zijn altijd voor eigen rekening.

RUIL & RETOURVOORWAARDEN VOOR CUSTOM MADE ORDERS

Onze producten kunnen naar wens aangepast worden. Zo kunnen we verschillende producten personaliseren door deze te voorzien van naam. Deze type producten komt NIET IN AANMERKING voor retournering.

Mocht er een fout zijn gemaakt tijdens het productieproces van jouw product, dan zullen wij uiteraard samen naar een passende oplossing zoeken. Neem in dit geval of voor verdere informatie omtrent retourneringen contact op met onze klantenservice op het e-mailadres: info@bymarthyandco.nl.

De waardering van bymarthyandco.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.