Hartjes Speldjes

 5,95

Ieder meisje is toch gek op hartjes! Zie hier onze hartjes speldjes, deze zijn ideaal om het haar op te steken of om het haar halfvast te zetten. Door de alligator clips van 5 cm, geven deze een fijne houvast in het haar. Geschikt voor meiden met wat voller haar, advies vanaf twee jaar.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Ontdek onze ruime collectie hartjes speldjes

By Marthy and Co biedt een ruime keuze aan in hartjes speldjes deze hebben we in verschillende kleuren (o.a. lichtroze, panterprint, beige, wit) materialen en ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek rood hartje voor Valentijnsdag of een stoer hartje met panterprint voor een schoolfeest, bij ons vind je altijd de perfecte speldjes voor elke gelegenheid. Met onze snelle levering zorgen wij ervoor dat je bestelling op tijd in huis is voor jouw speciale dag.

Eigenschappen:

  • alligator clips van 5 cm
  • Set van 2 stuks
  • Handgemaakt en stevig voor langdurig gebruik

Laat je ook inspireren door onze uitgebreide collectie haaraccessoires voor meisjes! Hierin zijn vele accessoires te ontdekken, zoals handgemaakte scrunchies, haarelastieken en grote strikken. Ook hebben we speciaal voor verjaardagen unieke handgemaakte haarbanden met cupcakes of leuke kaarsjes (naar de gewenste leeftijd aan te passen). Deze feestelijke haarbanden zijn ware eyecatchers! Dus zoek je nog unieke items om je dochter in het zonnetje te zetten tijdens haar verjaardag? Kijk dan snel op onze feestcollectie pagina.

Maatwerk

We bieden graag maatwerk. Heb je een specifieke combinatie in gedachten? Laat het ons weten, wij maken graag iets persoonlijks voor je op maat. Ook hebben we verschillende maten en typen clips verkrijgbaar met deze hartjes. Twijfel je welke het beste past? Neem gerust contact met ons op voor advies via info@bymarthyandco.nl. Ons team staat klaar om met je mee te denken en ervoor te zorgen dat jouw wensen worden vervuld.