Gepersonaliseerde tas – Back to School Edition

 25,00

Maak School Leuker met deze Gepersonaliseerde tas!

Ga met een unieke look het nieuwe schooljaar in met deze trendy tas die zowel praktisch als persoonlijk is! De opvallende letters en vrolijke patches maken deze tas tot een echte eyecatcher. Elke tas wordt voorzien van gemiddeld 7 kleurrijke, perfect op elkaar afgestemde patches en een bijpassende tassenhanger. Of je nu je lunch, snacks of andere essentials meeneemt, deze tas wordt al snel jouw absolute favoriet!

Naam

Voer naam of intialen in. (max.4 letters)

Productprijs:  25,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Stijlvol en Functioneel

Deze gepersonaliseerde tas is perfect voor een kleurrijke start van het schooljaar! Gemaakt van duurzaam canvas in een neutrale crème kleur, straalt de tas zowel speelsheid als hoge kwaliteit uit. De opvallende letters in zachte badstofstijl, gecombineerd met vrolijke patches zoals een ster en een glimlachende emoji, geven deze tas een unieke en frisse uitstraling. De tas is voorzien van stevige handvatten en een trekkoordsluiting om al je snacks en lunchitems veilig en georganiseerd op te bergen. Bovendien zorgt de tassenhanger, met een schattig kralenkoord in pastelkleuren en een pluizige pompon, voor een extra speels accent en charme.

Waarom deze Gepersonaliseerde Tas?

  • Gepersonaliseerd Ontwerp: Opvallende patches en je eigen naam of initialen op je tas voor een unieke uitstraling.
  • Ruim en Praktisch Formaat: Ideaal voor lunch, snacks en kleine accessoires.
  • Lichtgewicht en Gemakkelijk Draagbaar: Comfortabele handvatten voor dagelijks gebruik.
  • Thermische Binnenvoering: Houdt eten en drinken koel en vers gedurende langere tijd.
  • Perfect voor School en Dagelijkse Uitstapjes: Een stijlvolle en functionele keuze voor elk avontuur.

Of je nu terug naar school gaat of op zoek bent naar een stijlvolle manier om je lunch mee te nemen, deze gepersonaliseerde tas is een echte eyecatcher die je outfit compleet maakt!

Maat en Capaciteit

  • Onderzijde van de tas: 22 cm x 11 cm
  • Hoogte: 28 cm
  • Breedte bij het trekkoord: 32 cm

Deze tas is ideaal als schooltas, dankzij de praktische afmetingen en de handige trekkoordsluiting die eenvoudig te gebruiken is.

Instructies voor Personaliseren

Onze tassen worden volledig gepersonaliseerd en met zorg in ons atelier gemaakt. Elke tas is uniek en de patches kunnen variëren, maar blijven altijd in dezelfde vrolijke en creatieve stijl. Je kunt kiezen om de naam van je kind (max. 4 letters) of initialen toe te voegen. Geef je voorkeuren en specifieke wensen voor bepaalde patches of kleuren door in het opmerkingenveld bij je bestelling. Wij doen ons best om je voorkeuren te verwerken en een tas te creëren die helemaal bij je past. Mocht je vragen of speciale wensen hebben, stuur dan gerust een mail naar info@bymarthyandco.nl.

Verzendinformatie

Onze tassen worden na je bestelling met de hand gemaakt in ons atelier. We streven ernaar om je tas binnen 3-5 werkdagen te maken en te verzenden. Zodra je tas klaar is, ontvang je een bevestigingsmail met de verzenddetails. Bedankt voor je geduld en begrip!

Let op: Omdat de tassen speciaal voor jou worden gepersonaliseerd, kunnen ze niet geretourneerd worden.

Volg Je Ons?

Op zoek naar toffe looks voor je meisje? Volg By Marthy & Co (@by.marthy.and.co) op Instagram voor inspirerende outfitideeën, de nieuwste trends en unieke haarstijltips! Verder delen we op onze Instagram de nieuwste items, kortingscodes en spannende winacties. Join the Club!