Aanbieding!

Combideal Lichtroze: Pietenmuts, kraag en pepernootzakje (gepersonaliseerd)

Oorspronkelijke prijs was: € 44,90.Huidige prijs is: € 37,50.

De Luxe Pieten Combideal in lichtroze bevat een elegante pietenmuts, broderie kraag en een gepersonaliseerd pepernotenzakje. Perfect voor Sinterklaas!

Naam

Voer gewenste naam in voor personaliseren pepernotenzakje:

Leeftijd

Geef leeftijd of geboortedatum in voor het bepalen van de maat.

Productprijs:  37,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Til de Sinterklaasviering naar een hoger niveau met onze schitterende Luxe Pieten Combideal in lichtroze! Deze set is zorgvuldig samengesteld voor de jonge pietjes die graag opvallen in stijl en comfort.

Inhoud van de combideal:

  1. Luxe Lichtroze Pietenmuts 
    Een prachtige pietenmuts in een zachte lichtroze kleur, gemaakt van luxe fluweel. De muts is versierd met een elegante bloem en een speelse veer, perfect voor een verfijnde, maar speelse look. Een eyecatcher voor elk pietje dat straalt tijdens het feest!
  2. Luxe Pietenkraag van Broderie
    De set bevat ook een prachtig uitgevoerde pietenkraag van fijne broderie. De witte kraag met subtiele kanten details voegt een vleugje traditie toe, terwijl het tegelijkertijd een moderne twist geeft aan de outfit. Perfect om de feestelijke look compleet te maken.
  3. Gepersonaliseerd Pepernotenzakje
    Maak de set persoonlijk met een bijpassend pepernotenzakje, dat je kunt laten personaliseren met de naam van je kind. Dit unieke zakje is ideaal om alle lekkernijen in te bewaren en zorgt ervoor dat jouw pietje zich speciaal voelt.

Voordelen:

  • Tijdloze en stijlvolle uitstraling.
  • Zachte en comfortabele materialen.
  • Persoonlijke touch doordat het pepernotenzakje voorzien is van naam.

Perfect voor:
Kinderen die houden van het Sinterklaasfeest en graag in een stijlvolle outfit de hulppiet willen spelen. Ook een geweldig cadeau voor de feestdagen!

Let op: Beperkte oplage beschikbaar, dus bestel snel om deze unieke set te bemachtigen en je kind te laten schitteren als hulppiet!