Aanbieding!

Combideal Taupe: pietenmuts, kraag en pepernotenzakje.

Oorspronkelijke prijs was: € 44,90.Huidige prijs is: € 37,50.

Maak Sinterklaas extra bijzonder met deze stijlvolle combideal. De set omvat een taupe fluwelen pietenmuts, een luxe broderie kraag en een gepersonaliseerd pepernotenzakje. Ideaal voor een verfijnde uitstraling en een persoonlijke touch. Beperkte oplage beschikbaar!

Naam

Voer gewenste naam in voor personaliseren pepernotenzakje:

Leeftijd

Geef leeftijd of geboortedatum in voor het bepalen van de maat.

Productprijs:  37,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Breng stijl en elegantie naar het Sinterklaasfeest met onze Luxe Pieten Combideal in de tijdloze kleur taupe. Deze zorgvuldig samengestelde set biedt alles wat jouw kleine pietje nodig heeft om indruk te maken tijdens de feestdagen.

Inhoud van de combideal:

  1. Stijlvolle Pietenmuts
    Een prachtige pietenmuts in een veelzijdige taupe kleur, gemaakt van hoogwaardig fluweel. De muts is afgewerkt met een sierlijke strik, stoere steen en een verfijnde veer, wat zorgt voor een subtiele en chique uitstraling. Perfect voor een pietje dat houdt van ingetogen luxe.
  2. Luxe Pietenkraag van Broderie
    De set bevat ook een verfijnde pietenkraag, gemaakt van delicate broderie met subtiele kanten details. De witte kraag biedt een klassiek contrast met de taupe kleur, waardoor de outfit zowel traditioneel als modern oogt.
  3. Gepersonaliseerd Pepernotenzakje
    Maak de set compleet met een gepersonaliseerd pepernotenzakje in dezelfde stijlvolle taupe tint. Laat de naam van je kind erop zetten voor een persoonlijke touch, zodat jouw hulppietje zijn of haar lekkernijen met trots kan bewaren.

Voordelen:

  • Chique en veelzijdige uitstraling.
  • Comfortabele en duurzame materialen.
  • Gepersonaliseerd zakje voor een unieke ervaring.

Perfect voor:
Kinderen die het Sinterklaasfeest in stijl willen vieren en graag een verfijnde, elegante look willen hebben als hulppiet. Ook ideaal als bijzonder geschenk voor de feestdagen!

Let op: Deze exclusieve combideal is in beperkte oplage beschikbaar, dus bestel op tijd om je kind te laten schitteren tijdens Sinterklaas!