Aanbieding!

Combideal Blauw: Pietenmuts, kraag en pepernotenzakje

Oorspronkelijke prijs was: € 44,90.Huidige prijs is: € 37,50.

Breng extra charme naar het Sinterklaasfeest met onze Luxe Pieten Combideal in klassieke blauwe tint. Deze zorgvuldig samengestelde set omvat een elegante blauwe pietenmuts van hoogwaardig fluweel, een verfijnde pietenkraag met delicate broderie en een gepersonaliseerd pepernotenzakje in dezelfde blauwe kleur. Ideaal voor kinderen die opvallen met een stijlvolle en tijdloze look. Perfect als speciaal cadeau voor de feestdagen!

Let op: dit is exclusief pietencape, deze zit wel in onze combideal XL.

Naam

Voer gewenste naam in voor personaliseren pepernotenzakje:

Leeftijd

Geef leeftijd of geboortedatum in voor het bepalen van de maat.

Productprijs:  37,50
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Voeg een vleugje klassieke flair toe aan het Sinterklaasfeest met onze Luxe Pieten Combideal in prachtige blauwe tinten. Deze zorgvuldig samengestelde set biedt alles wat jouw kleine pietje nodig heeft voor een stijlvolle en feestelijke uitstraling.

Inhoud van de combideal:

Elegante Blauwe Pietenmuts:
De set bevat een prachtige pietenmuts in een rijke blauwe kleur, vervaardigd uit hoogwaardig fluweel. De muts is afgewerkt met een verfijnde strik, een opvallende steen en een delicate veer, wat zorgt voor een chique en tijdloze uitstraling. Ideaal voor een pietje dat houdt van een feestelijke look.

Luxe Pietenkraag van Broderie:
De set omvat ook een verfijnde pietenkraag, gemaakt van delicate broderie met subtiele kanten details. De witte kraag vormt een elegant contrast met de blauwe kleur, waardoor de outfit zowel klassiek als modern oogt. Perfect voor een complete en verfijnde uitstraling tijdens het feest.

Gepersonaliseerd Pepernotenzakje:
Maak de set compleet met een gepersonaliseerd pepernotenzakje in dezelfde stijlvolle blauwe tint. Laat de naam van je kind erop borduren voor een persoonlijke touch, zodat jouw hulppietje zijn of haar lekkernijen met trots kan bewaren.

Voordelen:

  • Elegante uitstraling: De combinatie van de blauwe pietenmuts en de witte broderiekraag biedt een chique en klassieke look.
  • Comfort en duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige, comfortabele materialen die de feestdagen extra speciaal maken.
  • Gepersonaliseerd zakje: Voegt een unieke en persoonlijke touch toe aan de outfit.

Perfect voor:
Kinderen die willen schitteren tijdens het Sinterklaasfeest met een verfijnde en elegante uitstraling. Deze set is ook een bijzonder cadeau voor de feestdagen, waarmee je zeker indruk maakt.

Let op: Deze exclusieve combideal is in beperkte oplage beschikbaar, dus bestel snel om ervoor te zorgen dat je kind schittert tijdens Sinterklaas! Graag leeftijd en naam opgeven bij de bestelling.