Pepernotenzakje Roze (gepersonaliseerd)

 9,95

Voeg een persoonlijke touch toe aan het Sinterklaasfeest met ons roze pepernotenzakje. Dit stijlvolle zakje, gepersonaliseerd met de naam van je kind, is perfect voor het elegant bewaren van lekkernijen en maakt het feest extra speciaal.

Naam

Voer gewenste naam in voor personaliseren pepernotenzakje:

Productprijs:  9,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Voeg een vleugje luxe toe aan de feestdagen met ons gepersonaliseerde roze pepernotenzakje. Dit elegante zakje is perfect voor het bewaren van lekkernijen tijdens Sinterklaas en wordt gepersonaliseerd met de naam van je kind in gouden, sierlijke letters. Afgewerkt met een luxueus gouden koord, voegt het een extra dimensie van verfijning en stijl toe. Dit pepernotenzakje combineert functionaliteit met een persoonlijke touch, waardoor het een bijzonder aandenken is aan de feestdagen.

Daarnaast is er een bijpassende pietenmuts verkrijgbaar in dezelfde luxe stof en kleur. Voor een complete en stijlvolle look bieden we ook een speciale combideal aan, inclusief de pietenmuts, een elegante pietenkraag, en het gepersonaliseerde pepernotenzakje. Perfect om je kind in stijl te laten stralen tijdens de feestdagen!