Jute Strik Roze – mini

 4,95

Deze feestelijke haarclip met jute strik, kanten details, roze veer en sprankelend steentje maakt elke Sinterklaasoutfit compleet! Dankzij de handige alligatorclip blijft het mooi en stevig in het haar zitten. Perfect voor een speelse, elegante look tijdens de feestdagen!

Op voorraad

Beschrijving

Productomschrijving: Jute Haaraccessoire voor Meisjes

Maak elke feestelijke gelegenheid nog specialer met deze schattige handgemaakte jute haaraccessoire, speciaal ontworpen voor meisjes. Deze haarclip, geïnspireerd door het Sinterklaasfeest, combineert rustieke charme met een vleugje elegantie.

De strik is gemaakt van natuurlijke jute, versierd met een fijn wit kanten detail en een schitterende siersteen in het midden. Een zachte roze veer voegt een speelse en feestelijke uitstraling toe, perfect voor jonge meisjes die graag opvallen tijdens de feestdagen.

De haaraccessoire is eenvoudig in het haar te bevestigen middels een alligatorclip, waardoor het stevig blijft zitten en de hele dag op zijn plek blijft, ongeacht het haartype.

  • Materiaal: Jute, kant, en veer
  • Bevestiging: Alligatorclip
  • Geschikt voor: meisjes met al wat voller haar
  • Thema: Sinterklaas

Laat je dochter stralen met dit mooie, handgemaakte haaraccessoire dat speciaal is ontworpen om een feestelijke outfit helemaal af te maken!