Pietenkraag mini 0-3 jaar

 12,95

Deze “Pietenkraag Mini” is een schattige, accessoire, perfect voor jonge kinderen tijdens het Sinterklaasfeest. De kraag is gemaakt van duurzaam, wit broderie katoen, wat een klassieke en feestelijke uitstraling geeft. De delicate borduursels en zachte stof maken het comfortabel voor baby’s om te dragen. De kraag voegt een speels maar elegant element toe aan elke outfit, waardoor het ideaal is voor speciale gelegenheden zoals Sinterklaas. Het product is met zorg ontworpen voor kleintjes, waarbij zowel stijl als comfort centraal staan.

Beschrijving

Pietenkraag Mini – Handgemaakte Kraag van Broderie Katoen

Maak de feestelijke outfit van je kleintje compleet met deze prachtige Pietenkraag Mini! Deze exclusieve kraag is ontworpen met oog voor detail en is perfect voor baby’s en peuters tijdens het Sinterklaasfeest of andere feestelijke gelegenheden.

Productbeschrijving:

  • Materiaal: Deze kraag is gemaakt van hoogwaardig broderie katoen, een ademende en zachte stof die ideaal is voor de gevoelige huid van jonge kinderen. Het klassieke witte broderie patroon geeft de kraag een verfijnde, tijdloze uitstraling.
  • Comfortabel en Praktisch: Dankzij het lichte gewicht en de zachte stof is deze kraag comfortabel voor baby’s en peuters om te dragen. Het ontwerp is eenvoudig om te doen en is vast te zetten middels een drukknopje.
  • Duurzaam en Handgemaakt: De Pietenkraag Mini is gemaakt van duurzame materialen en kan jaren mee.
  • Stijlvol Design: De elegante, geborduurde rand en de klassieke snit zorgen ervoor dat deze kraag elke outfit een feestelijke touch geeft. Perfect voor het creëren van een schattige, traditionele Piet-look zonder concessies te doen aan comfort of stijl.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze kraag is niet alleen geschikt voor tijdens het Sinterklaasfeest, de intocht of natuurlijk op pakjesavond. Het is een veelzijdig accessoire dat de outfit echt afmaakt, deze is gemakkelijk te combineren met de andere items uit onze pietencollectie.

Maat: Speciaal ontworpen voor baby’s en peuters.

Onderhoud: Machinewasbaar op een lage temperatuur. Voor langdurig behoud van de broderie details raden we aan om de kraag te wassen en te strijken op max. 30 graden.

Conclusie: De Pietenkraag Mini is de perfecte aanvulling op de feestoutfit van jouw kleintje. Met zijn stijlvolle uitstraling, comfortabele pasvorm en duurzame materialen is deze kraag een must-have voor elke kleine Piet tijdens het Sinterklaasfeest.