Pepernotenzakje Bordeaux (gepersonaliseerd)

 9,95

Dit gepersonaliseerde bordeauxrode pepernotenzakje van zachte lycra velours is perfect voor Sinterklaas. Het zakje sluit met een elegant gouden koord en wordt bedrukt met de naam van je kind in sierlijke gouden letters. Een stijlvol en uniek cadeau voor de feestdagen!

Beschrijving

Maak het Sinterklaasfeest extra bijzonder met onze gepersonaliseerde pepernotenzakjes in een rijke bordeauxrode kleur, perfect om lekkernijen op een stijlvolle manier te bewaren. Deze prachtige zakjes zijn vervaardigd uit zachte lycra velours stof voor een luxe uitstraling. Het zakje kan eenvoudig worden dichtgetrokken met een elegant gouden koord, wat zorgt voor een verfijnde finishing touch.

De naam van je kleine hulppiet wordt in sierlijke gouden letters op het zakje gedrukt, wat het geheel persoonlijk en feestelijk maakt. Dit pepernotenzakje is niet alleen handig, maar ook een waardevol aandenken aan een magische tijd van het jaar.

Maak de look compleet met de bijpassende pietenmutsen van By Marthy & Co. en laat je kind stralen tijdens de feestdagen. Bekijk de afbeelding voor een voorbeeld van dit schitterende pepernotenzakje. Ook beschikbaar in een combideal!