Aanbieding!

Combideal XL Lichtroze: Pietenmuts, cape, kraag en pepernootzakje

Oorspronkelijke prijs was: € 77,85.Huidige prijs is: € 65,95.

De Luxe Pieten Combideal in lichtroze bevat een elegante pietenmuts, luxe cape, broderie kraag en een gepersonaliseerd pepernotenzakje. Perfect voor Sinterklaas!

Naam

Voer gewenste naam in voor personaliseren pepernotenzakje:

Leeftijd

Geef leeftijd of geboortedatum in voor het bepalen van de maat.

Productprijs:  65,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Til de Sinterklaasviering naar een hoger niveau met onze schitterende Luxe Pieten Combideal in Lichtroze! Deze set is zorgvuldig samengesteld voor jonge pietjes die willen opvallen in stijl en comfort.

Inhoud van de combideal:

  • Luxe Lichtroze Pietenmuts: Een prachtige pietenmuts in een zachte lichtroze kleur, gemaakt van luxe velours. De muts is versierd met een elegante bloem en een speelse veer, wat zorgt voor een verfijnde en speelse look. Een echte eyecatcher voor elk pietje dat straalt tijdens het feest!
  • Luxe Pietenkraag van Broderie: Deze set bevat ook een prachtig uitgevoerde pietenkraag van fijne broderie. De witte kraag met subtiele kanten details voegt een vleugje traditie toe, terwijl het tegelijkertijd een moderne twist geeft aan de outfit. Perfect om de feestelijke look compleet te maken.
  • Luxe Pietencape Lichtroze: De handgemaakte pietencape in zachte lichtroze velours is speciaal ontworpen voor kleine hulppieten. Hij sluit eenvoudig met een chique gouden strik en valt sierlijk om het lichaam. Deze elegante cape biedt zowel comfort als stijl en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.
  • Gepersonaliseerd Pepernotenzakje: Maak de set persoonlijk met een bijpassend pepernotenzakje dat je kunt laten personaliseren met de naam van je kind. Dit unieke zakje is perfect om alle lekkernijen in te bewaren en zorgt ervoor dat jouw pietje zich speciaal voelt tijdens het Sinterklaasfeest.

Voordelen:

  • Tijdloze en stijlvolle uitstraling.
  • Zachte en comfortabele materialen.
  • Persoonlijke touch doordat het pepernotenzakje voorzien is van de naam van je kind.

Perfect voor: Kinderen die houden van het Sinterklaasfeest en graag in een stijlvolle outfit de hulppiet willen spelen. Ook een geweldig cadeau voor de feestdagen!

Let op: Beperkte oplage beschikbaar, dus bestel snel om deze unieke set te bemachtigen en je kind te laten schitteren als hulppiet!